Thursday, June 21, 2012

Assalamualaikum U...


U...
Serius i x tau nak cakap ape...
Tak tau nak buat ape...
Apa yang i rasa tu yg u rasa...
N apa yg u rasa tu yg i rasa...
Susah kan bila rasa camni u..?
Cuma kita sedikit tenang sebab kita still ada atas landasan yang betul.. Redha...
Sungguh i takut kalau sumthg yg i tak jangka happen...
I xready lagi u...
I baru nak merasa...
Tapi i xboleh tolak takdir jugak...
Buka je mata pagi ni macam2 i pk...
I tak tau nak teruskan macam selalu or macam mana....
Untuk i terus diam, mustahil sebab i xde kekuatan tu...
Untuk jadi macam selalu pun i tak kuat...
I takut... And i tak tahu apa yg i takutkan... Mungkin kenyataan....
I langsung tak happy bila u cakap camtu...
Yes... mgkin u nampak i xsedih... I xnak tunjuk... Sebab i tahu u tgh sedih...
Mungkin dugaan ni untuk kita.. Nak uji kita...
Klo kita kuat, Insyallah everything will be ok...
U jangan sedih-sedih lagi dah...
Jangan pk kan sangat...
Hope semua akan jadi macam biasa...
Kalau u baca ni, u kna tau yang i tengah rindu u..
i sayang u...
THNKS DEAR... :)

No comments:

Post a Comment