Monday, June 25, 2012

Kira-kira Hari

Assalamualaikum... Hye...

Emmm... Actually just nak say Hye... So, aku masih terkurung dalam bilik yang tak sebesar mana ni. Yap... Bosan... Lapar... Whatever lah... Ikut saje apa kemahuan mereka dan mereka. Dah macam kena tahan reman dah. Btw, thnks kat member2 yang sudi datang, for my lectures thnks for coming... For my parent, jgn lupa bawak lauk pauk banyak2 sikit...  Bila nak keluar, tunggu je lah kata putus dari Tuan Doc. If kejap lagi ke, esok or lusa aku diam...igtla yang aku tengah bermimpi indah. 

THANKS A LOT...
Untuk U... 
Hye U.... (   tetiba rasa malu lak tak terhingga... =)   )

3 comments:

  1. u..cepat2 sembuh.. kami semua doakan kesihatan u :)

    ReplyDelete
  2. kite kt sini pn doakan kchatan kamu... smga cepat sembuh yea en iz ;)

    ReplyDelete