Thursday, June 21, 2012

THANKS GUYS..

Salam Guys...
Okeh... Entry kali ni just untuk melunaskan permintaan someone...
Adik junior katanya... Ok fine...
Nahhh... Ambik ni... Untuk korang la k?

Firstly THANK YOU SO MUCH sebab dalam diam membaca entry2 aku... (Terharu)
Yang kedua, aku dok memikir cane korang leh jumpa blog aku ni... (Garu dahi)
Yang ketiga, 'TERIMA KASIH' sekali lagi sebab  dah baca entry aku ni then pergi buat announce kat seluruh dunia...
Yang keempat, THNKS pada JONE & ADIB sebab korang jadi translator yang baik kepada Sara, Mark and The Geng...
Yang kelima, kenapa entry aku ni bukan in English... Sebab aku ni anak Melayu... Aku lagi suka luah and sharing everything in Malay... (Ke aku xpandai english? Hahaha)
Yang keenam, Untuk menjawab persoalan Sandra, Yesss.... I tulis ni semua mmg dari hati and apa yang I rasa... (Cool kan Sandra? haha..)
Yang ketujuh, THANKS A LOT sebab concern fasal hati aku... Korang memang best...
Yang kelapan, soal siapa dia yang aku tuju ni, Insyallah... Tunggu jodoh aku nanti k... Aku takkan kahwin lari.. Apa2 pun mesti korang tau... Deal k..?

THANK YOU...! 

2 comments:

  1. HAHA5... cayalah bro! hg sahut noh cabaran kami ni. dari yg pertama sampai yg kelapan, semua COOL lah wey.. Haha5... Pigirahhhh xpandai englishhhh!!! haha5... ni depa kata nak mai serbu blog hang. aku xtau la... sandra tu tgh dok pening macam mna nak start blogging. kahkah... lawak...

    ReplyDelete
  2. hahaha... apbnda la korang ni... mcm2...

    ReplyDelete