Wednesday, November 14, 2012

Cik Ela Sayang


Assalamualaikum...

Ok. Today 14th November 2012. Almost 5 month ‘terkenal’ dengan cik Ela. Alhamdulillah.. Everything going well. Semakin kemuncak.
So, last 11 November was my cik ela punya birthday. Happy Birthday sayang. I gave something. Maybe that was not really special. But we can sharing evrything with that. Insyallah sayang.
Btw, thanks for everything to her. Klaau cik Ela tak bg the chance, im not here. Kat hati cik ela tu. Nak jaga baik-baik. Tak nak bg tercalar ke, apa ke. Ada satu ni je kan. Saya happy ada awak, Suhaila Ismail. Hope u feel the same way too. I do love u...
Insyallah. Niat kita baik dlm relation kita ni. Biar kita sama2 decide untuk life kita in future k.. Thanks support  selama ni. Dy doakan yang terbaik untuk sayang. Untuk kita. Insyllah.

Sekian, speech saya untuk hari ni. Jiwang ke? Ah, tak kisahla. Semua org pernah bercinta kot. Kan cik ela syg kan??? ^_^

3 comments:

  1. slm.. dah 5 bulan ye? wow kejap je rase..hehe.
    termalu2 lak nk tulis ni..tp nk jgk. btw bby, i'm happy with u. we close together n shared everythng in whatever situation.(im happy) i'm pretty sure we try to understand each other rite..try the best. insyallah mohon pdnye. tq so much dy always be my side n always support me damn much. ;)

    p/s : i love u :*

    ReplyDelete
  2. fuyoo... romantik tu uda n dara ni... amin.. semoga doa termakbul n smoga berkekalan hendaknya. Amin.. Nak pkiaq hadiah kahwin untuk both u dari skrg boleh? hihikkk

    ReplyDelete
  3. amin...
    HIHIHHIHI adik owhh aadikk...
    kalau pikiq dr skrg kene besar2 la tu kan?
    hew hew hew... :D

    ReplyDelete